Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cirkuszjegyekkel kapcsolatos tájékoztatás

2016.07.12

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A tanévzáró ünnepségen a kitűnő tanulók számára kiosztott cirkuszjegyekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kapta iskolánk. Kérjük, hogy aki olvassa egy megosztással adja tovább az információt! Köszönjük!

Tisztelt Intézményvezető Asszony!
Tisztelt Intézményvezető Úr!

Tájékoztatom Önt, hogy a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (továbbiakban: MACIVA) kiszélesítette az ajándék cirkuszjegyek felhasználhatóságának körét annak érdekében, hogy azok a gyerekek, akik a nagy távolság miatt nem tudják igénybe venni a jutalmat, de szeretnének cirkuszba menni, a lakóhelyükhöz legközelebb játszó utazó cirkuszban ezt megtehessék.
Ennek értelmében a jeggyel rendelkező diákok az alábbi cirkuszokba tudnak ellátogatni:
• Exit Cirkusz
• Eötvös Cirkusz
• Hungária Cirkusz
• Magyar Klasszikus Nagycirkusz
A cirkuszok elérhetőségeit és játszási helyeket megtalálják a Fővárosi Nagycirkusz honlapján, a http://www.fnc.hu/hirek oldalon.


Továbbá tájékoztatom, hogy a MÁV-Start Zrt. egyedi utazási kedvezményt ad minden ajándék cirkuszjeggyel rendelkező diák és 1 fő felnőtt kísérője számára. A fenti utazó magáncirkuszok és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira utazó diákok 90%/-os, kísérőik pedig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek.

Felhívom figyelmét, hogy az utazási kedvezmény a vonatjegy megvásárlásakor kizárólag az ajándékba kapott utalvánnyal vehető igénybe, a visszaúton pedig az előadásra beváltott jeggyel tudják igazolni a kedvezményre való jogosultságot, ezért kérjük, hogy a diákok és kísérőik az utazás ideje alatt ezeket tartsák maguknál.

vizi-cirkusz-budapest-jegyek-2016-fovarosi-nagycirkusz.jpg